Valparna tre dygn gamla!

Här har småttingarna hunnit bli tre dygn gamla. De växer så det knakar och Ally börjar lite smått att gå ifrån dem en stund då & då för att komma upp till oss & vila innan det är dags för nästa omgång matning.


Plockepinn?




Mamma tvättar sina småttingar






Dessa underbara små öron!


Valparna ett dygn gamla!

De underbara små liven är här ett dygn gamla och mår fotfarande bra och är alerta allihop. Ally är trött men tar så väl hand om dem som om hon aldrig gjort nåt annat.






Välkomna till världen!

Tidigt på morgonen den 24 oktober födde Ally 10 välskapta & livliga valpar. Allt gick bra. Den första tittade 04.30 & den sista 11.30 på förmiddagen.


Nyfödd


Nyfödd


Nyfödd


En trött men mycket stolt mamma med sina tio nyfödda valpar


Uppdatering

Jösses, vad jag är kass på att uppdatera min blogg nuförtiden.
Fast... det händer inte SÅ jättemycket som är värt att dokumentera... och min fantasi är icke på topp. Men hur som helst, en liten uppdatering.

Ally är dräktig och har tre veckor kvar innan valparna ska titta ut. Det ska bli SÅ spännande & kul... & jag är redan supernervös. Smartskallade jag har bokat in en demo den 23 oktober, tre dagar innan beräknad valpning. Håll varenda tumme för att hon inte av nån anledning bestämmer sig för att valpa då. Men med tanke på hur stor hon redan är så skuklle det inte förvåna mig om det blir 10-12 stycken & när det är så många så är det inte ovanligt att de valpar ett par dagar för tidigt... Men men, jag ska se till att min far är ordentligt insatt i alltihop om ifall att (hon ska ju bo hos dem medan hon har valparna... blir liiite trångt i min etta), så det ska nog gå bra.
Så... om två månader så ramlar det omkring en massa såna här på Vårgatan 18:

Jösses, vad tufft det kommer att bli att sälja dem!

Nåt annat som kommer bli tufft, är att skiljas från Mulle. Det är i stort sett klart att han ska flytta till Haparanda. Men, i nuläget är det enda rätta att sälja honom. Huvudsaken var ju att rädda honom från Per så att han slapp gå samma väg som Birk och köparen i Haparanda verkar toppen... lite struligt med hur vi ska lösa betalning och transport men om bara det löser sig så är saken klar. Men, dyker handpengen inte upp denna veckan så infinner sig tvivel på nytt.

För övrigt så letar jag jobb som en idiot och ibland är förtvivlan stor när det dimper ner mail efter mail med orden "Tack för visat intresse men tjänsten har tillsatts av annan sökande". Jag är så trött på att ständigt vända på varenda krona, att inte veta när pengarna kommer in nästa gång, att aldrig kunna hänga med på resor & annat och att inte ens ha råd att köpa det mest väsentliga i livet.... Trött, trött, TRÖTT!
Men, jag är så oerhört tacksam för att jag har människor i mitt liv som alltid ställer upp & hjälper mig, som finns där för mig & som tror på mig i min strävan att ordna upp allt.


Nytt boende letas det oxå efter... Helst i eller nära Lunds kommun... Helst en gård att hyra, men ett hus eller en lite större lägenhet fungerar oxå. Så om någon vet nåt bra boende i Lunds kommun så skrik till!

Det var nog det hela for now...


RSS 2.0