Lunch i hagarna




Glad Påsk!

Önskar alla nära & kära, & alla andra oxå för den delen, en solig, skön, ledig & härlig Påsk!


Tankarna snurrar vidare...


Veckans bojkott! - Beach 2009

Sånt här dricks numera inte i det Suzziska hemmet!




Men för att vara realistisk så är det okej att dricka Coca-Cola när det bjuds borta samt när det är fest.

Jenny Dahlberg - När jag fyller 30 ska jag vara smal

Tack Jenny för denna fantastiska inspiration!!!




Jenny, som tidigare skrivit boken "Tjock", har här insett att det där med att vara tjock och lycklig bara är ett sätt att lura sig själv för att slippa ta itu med problemet. Hon ironiserar sina egna tidigare tankesätt och driver med sig själv på ett alldeles underbart sätt... och jag känner igen mig i varenda mening. När jag lade ifrån mig boken efter att ha läst om Jennys upp- & nedgångar, med- och motgångar, om hennes kamp för att må bättre och känna sig vackrare, om hennes "hångel med Micke Persbrandt" och till slut om trettioårsfesten som man väntar på hela boken igenom, så var jag full av jävlar anamma & "kan Jenny så kan fanimej jag".

Hon skriver på ett lättläst, rappt och ifrågasättande sätt och man blir verkligen kompis med & hejar på henne och gläds med henne när det går bra & blir ledsen för hennes skull när det är motigt.

Alla som någonsin försökt banta & förtvivlat över alla misslyckanden och varit arg över samhällets syn på tjockisar MÅSTE läsa den här boken. Man kan inte låta bli att älska den!
Betyg 4,5 av 5

Bortskämd bracka?

Var det nån som sa att min hund är bortskämd? Jag förstår inte alls...



(fast sådär fick hon bara ligga för att jag ändå skulle riva av sängkläderna & byta innan jag kröp ner själv... 45 kg jordfräs, eller förlåt... rottweiler menar jag, på huvudkudden är liiiite väl till och med för mig).

Dagens låttips: Volbeat - The Garden´s Tale
Dagens filmtips: Fireflies in the garden
Dagens boktips: Eldfångaren av Nicholas Evans (recension kommer inom kort)

Nedräkningen till London fortsätter...

RSS 2.0