Ledig eftermiddag - Tack vårstormar :)

Då fick man plötsligt en oväntad ledig eftermiddag... & hur skönt är inte det!!!

PM kom till stallet vid 11 & sa att han skulle ta tag i körningen av ardennrarna. Det har han sagt i tre veckor nu men inget har hänt... Han skulle ju aldrig erkänna att han är livrädd för att spänna för dem & dessutom vet han om att varken Sara eller jag går närmare än fem meter ifrån om han ger sig på nåt sånt. Nätack för att stå intill 1000 kg Mulle när han förvandlas till ett panikslaget fullblod... Doooon´t think so!

Hur som helst så fann han ju en anledning att komma undan idag oxå... Blåsten. Vilket väl för en gångs skull faktiskt får ses som ett vettigt beslut. Efter att ha insett att det blåste från alla håll & runt alla hörn så sa han att vi fick göra som vi ville man han tyckte vi skulle ta ledigt för det var ingen idé att träna unghästar i det här vädret. En tanke som vi direkt nappade på eftersom vi själv hade konstaterat att unghästträning i det här vädret är lika med livsfara.
Men jösses om VI hade ringt & sagt det INNAN han kom till stallet... Då hade det blivit liv i luckan.

Så... då fick man några timmar över. Tror jag ska börja med att vila middag & läsa en stund. Sen borde jag nog kolla om det finns tvätt-tid... & ikväll ska det dansas linedance i Ystad.

http://www.youtube.com/watch?v=WN9XNIvmCbs
http://www.youtube.com/watch?v=iSjtXOVFHiw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YIam5QYhdQs&feature=related
Kill the Spiders


Beata för maratonvagnen, Sara kuskar

Kommentarer
Postat av: Bump

Men va trevligt. Hoppas att du hittar en tvättid då. Och att du får en fantastisk kväll.

2009-03-17 @ 12:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0